Πως θα βρείτε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου με το κινητό

Πως θα βρείτε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου με το κινητό

Αν έχετε smartphone, και πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να κατεβάσετε ή να χρησιμοποιήσετε πολύ χρήσιμα εργαλεία για να βρείτε ένα καλό συμβόλαιο για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας. Δείτε πως γίνεται.

Το κόλπο ειναι να καταλάβετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το κινητό και να το κάνετε να δουλέψει για σας σαν ασφαλιστής! Είναι γεγονός άλλωστε ότι όλοι χρησιμοποιούμε τα κινητά μας καθημερινά. Αυτό το δεδομένο άλλαξε θεαματικά την αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου αφού εμφανίστηκαν εταιρείες και εργαλεία που στοχεύουν κυρίως σε όλους εμάς που είμαστε με ένα κινητό στο χέρι.

1. Έρευνα αγοράς στα γρήγορα!

Με μια σύντομη έρευνα θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών από εταιρείες που προσφέρουν ασφαλιστικά πακέτα. Μέσα από την online πλατφόρμα τους, δίνοντας απλά ελάχιστα στοιχεία ώστε να υπολογίσουν το κόστος των ασφαλίστρων σας, θα μπορέσετε να κάνετε μια σωστή έρευνα αγοράς γρήγορα και δωρεάν.

2. Εφαρμογές για ασφάλεια αυτοκινήτου

Πολλές εταιρείες προσφέρουν ειδικές εφαρμογές-εργαλεία για την εύρεση της ιδανικής ασφάλειας αυτοκινήτου. Αυτές απαιτούν λίγο χώρο στο κινητό ή το tablet, και σας προσφέρουν όλα αυτά που θα σας έλεγε ένας πραγματικός ασφαλιστής. Ακόμη οι εφαρμογές αυτές παρέχουν εύχρηστες υπηρεσίες, όπως κριτικές για την ασφάλεια αυτοκινήτου, πληροφορίες για συνεργάτες και συμβόλαια, την αποστολή των προσφορών σε φίλους, σκανάρισμα του συμβολαίου με QR code και άλλα πολλά που κάνουν την κάθε εφαρμογή μοναδική.

3. Προσαρμόστε τις καλύψεις

Τα online εργαλεία των ασφαλιστικών εταιρειών επιτρέπουν ακόμα να δείτε στο κινητό σας κάθε επιλογή επιπλέον κάλυψης που μπορείτε να προσθέσετε στο ασφαλιστήριό σας. Σε ελάχιστα λεπτά, μπορείτε να δείτε τις προσφορές που παρέχει η κάθε εταιρεία αλλά και τις διαφορετικές τιμές συμβολαίων ανάμεσα στις ασφαλιστικές. Έτσι μπορείτε να συγκρίνετε και να διαμορφώσετε το ιδανικό συμβόλαιο και τη διάρκεια του μέσα από το κινητό σας, και να αγοράσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

4. Δες τους όρους του κάθε συμβολαίου

Ένα πολύ χρήσιμο ατού του κινητού είναι ότι μας δίνει πρόσβαση στους όρους των συμβολαίων καθώς και τις προϋποθέσεις για τις καλύψεις. Ετσι μπορείτε να είστε σίγουροι, να επιβεβαιώνετε τι πρόκειται να αγοράσετε και πως ακριβώς σας καλύπτει το ασφαλιστήριο. Στην τελική, θα ξέρετε τι πληρώνετε χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

5. Αγόρασε την ασφάλεια που θες

Οι online αγορές και ειδικά οι αγορές μέσω smartphone είναι νέα μόδα που όμως ήρθε για να μείνει, καθώς προσφέρουν ευκολία, ταχύτητα, ασφάλεια και καθαρές κουβέντες. Εδώ είναι όλα γραμμένα και δεν υπάρχει περίπτωση παρερμηνείας. Ετσι, αν αγοράσετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το κινητό σας θα δείτε πως είναι πολύ πιο εύκολο τελικά, αλλά και πολύ πιο γρήγορο. Σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε το συμβόλαιο σας στα χέρια σας αυθημερόν!

6. Πρόσβαση από παντού

Μετά την αγορά της ασφάλειας, το κινητό συνεχίζει να είναι χρήσιμο. Μέσα από αυτό μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο συμβόλαιο και τους όρους της ασφάλειας σας κάθε στιγμή. Αρκεί να συνδεθείτε και να το κατεβάσετε. Και όλες σχεδον οι ασφαλιστικές εταιρείες επιτρέπουν πια να ανανεώσετε το συμβόλαιο σας που λήγει μέσα σε λίγο χρόνο και από το κινητό σας!

 

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλεια αυτοκινήτου

Νέα για την ασφάλεια αυτοκινήτου