Βρες online την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητό σου στις καλύτερες τιμές, με αυτή τη νέα υπηρεσία της COSMOTE

Βρες online την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητό σου στις καλύτερες τιμές, με αυτή τη νέα υπηρεσία της COSMOTE

Μια νέα online υπηρεσία για εύρεση ασφαλιστικών προγραμμάτων και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας , το COSMOTE Insurance, φέρνει η COSMOTE σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Μέσω της νέας υπηρεσίας της COSMOTE,  μπορούμε να βρουμε το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες μας με έξυπνες προτάσεις, συγκρίνοντας ανάμεσα σε πολλά διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα και να αγοράσουμε online γρήγορα και απλά την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας. Και αυτά, ανεξάρτητα ποιον τηλεπικοινωνιακό πάροχο έχουμε.

Το COSMOTE Insurance διευκολύνει τη σύγκριση και επιλογή προγραμμάτων για την ασφάλιση:

  • Οχήματος: με πληθώρα ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το φορτηγό ΙΧ.
  • Κατοικίας: με διαφορετικές ασφαλιστικές λύσεις για το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τον συνδυασμό τους, με ιδιαίτερη έμφαση στους δανειολήπτες.
  • Πρωτοβάθμιας Υγείας: με ασφαλιστικές λύσεις για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς και check-up.
  • Οδικής βοήθειας: για υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.
  • Νομικής προστασίας, συνδυαστικά με την ασφάλιση οχήματος.

Η υπηρεσία προσφέρει 24ωρη υποστήριξη και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων. Η υποστήριξη των πελατών παρέχεται τηλεφωνικά, αλλά και online μέσω chat και βιντεοκλήσης.

Για τους συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης), παρέχονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, ειδικές τιμές και προνόμια.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, παρέχονται υπηρεσίες παρακολούθησης ζημιάς και νομικές συμβουλές, για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, ανεξάρτητα από την εταιρεία στην οποία θα ασφαλιστεί.

Μάθετε περισσότερα στο cosmoteinsurance.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί 24ώρες/7ημέρες: 8018018000 από σταθερό & 2108018000 από κινητό.

 

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλεια αυτοκινήτου

Νέα για την ασφάλεια αυτοκινήτου