ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νέα και ειδήσεις για ασφαλιστικά θέματα, την ασφάλεια αυτοκινήτου, την online ασφάλιση, που θα βρείτε φτηνές ασφάλειες αυτοκινήτων, τις πιο  καλές ασφαλιστικές εταιρείες, την anytime ασφάλεια, τα τηλέφωνα των εταιρειών κλπ. 

EuroNCAP: Πέντε αστέρια στην ασφάλεια για το Jeep Compass

Με 5 αστέρια βαθμολογήθηκε το Jeep Compass από τον Ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλείας EuroNCAP, χάρη στα μέτρα και λειτουργίες προστασίας που ενσωματώνει για την ασφάλεια οδηγού και επιβατών.

Τα πρόστιμα για όσους δεν κάνουν ασφάλεια στο αυτοκίνητό τους

Εντατικές είναι οι διασταυρώσεις που πραγματοποιεί από το καλοκαίρι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με σκοπό να εντοπίσει ανασφάλιστα οχήματα, αυτοκίνητα και μηχανές.

Τι πρόστιμο πληρώνεις για ανασφάλιστο αυτοκίνητο

Βαριά πρόστιμα περιμένουν τους οδηγούς ανασφάλιστων αυτοκινήτων, αφού το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κάνει  ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων και στέλνει τα σχετικά «ραβασάκια».

Εχετε έγκυρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου ; Εξακριβώστε το με λίγα κλικ!

Από την 1η Μαΐου 2015 τέθηκε σε λειτουργία μια online εφαρμογή, από το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Αυτοκινήτων, μέσω της οποίας κάθε κάτοχος αυτοκινήτου μπορεί να δει αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του είναι σε ισχύ και σε ποια ασφαλιστική εταιρία. Δείτε πως γίνεται.