Πως επιλέγουμε οικονομική και εύκολη ασφάλεια αυτοκινήτου

Πως επιλέγουμε οικονομική και εύκολη ασφάλεια αυτοκινήτου

Το ρίσκο είναι συνυφασμένο με την έννοια κάθε ασφάλισης, πόσο μάλλον με την ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς τα αυτοκίνητα μας κινούνται κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους αυξάνοντας την πιθανότητα εμπλοκής σε κάποιο ατύχημα.

Στο παρακάτω άρθρο παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους για να επιλέξεις ασφάλεια αυτοκινήτου εύκολα, οικονομικά και όσο γίνεται χωρίς ρίσκο. Σκοπός, τι άλλο; Να μην γίνουμε και μεις θύματα σε μια από τις δεκάδες ιστορίες για απάτες που αφορούν την ασφάλιση που έχουμε ακούσει να διακινούνται στο διαδίκτυο...

Επίλεξε ασφάλεια απευθείας!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου όπου εσύ μιλάς απευθείας με την ασφαλιστική εταιρεία είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε αυτό που αγοράζεις.

Γιατί με την direct ασφάλεια επιβλέπεις όλα τα βήματα μέχρι την τελική αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου και έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο να επιλέξεις ή να αφαιρέσεις κάτι που δεν σε καλύπτει. Η direct ασφάλεια αυτοκινήτου σχεδιάζεται από εσένα για εσένα!

Μην ψάχνεις για ασφάλεια στο Facebook!

Οι ασφαλιστές καθώς έχουν όλο και λιγότερο ρόλο στην ασφάλεια αυτοκινήτου, βρίσκουν νέους, ευφάνταστους και αναποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσουν πελάτες. Ένας από αυτούς είναι το Facebook, όπου άγνωστοι σου κάνουν αίτημα φιλίας και σου στέλνουν μηνύματα πως μπορείς να κάνεις σε αυτούς οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, χωρίς πολλά πολλά. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει καθώς θα σου σχεδιάσουν ένα ασφαλιστικό πακέτο που θα συμφέρει αυτούς και με παροχές που δεν θα σε καλύπτουν, αλλά θα τους αποφέρουν μεγάλο κέρδος.

Βρες ασφάλειες αυτοκινήτου από επώνυμες εταιρείες

Στην αναζήτηση σου για οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι σίγουρο πως θα πέσεις σε αναξιόπιστες εταιρείες ή απάτες. Για να αποφύγεις τις παγίδες αναζήτησε πληροφορίες για τις εταιρείες και δες τι κύρος έχουν.

Αν η  εταιρεία είναι μικρή και άγνωστη, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα μπορεί να συγκριθεί ούτε ως προς τις παροχές ούτε ως προς τις καλύψεις με αυτές μίας επώνυμης εταιρείας. Να θυμάσαι ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι μόνο ένα συμβόλαιο, αλλά ένας ολόκληρος μηχανισμός προστασίας. Όσο πιο αποτελεσματικός και μεγάλος είναι, τόσο περισσότερο σε καλύπτει.

Κινήσου μέσα από μία σοβαρή υπηρεσία

Οι aggregators είναι υπηρεσίες που συνεργάζονται απευθείας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας. Σου παρέχουν εγγύηση, ασυναγώνιστες τιμές και όλα τα εργαλεία για να βρείς αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι στο κομμάτι της ασφάλειας αυτοκινήτου. Για να μην κάθεσαι και κρατάς σημειώσεις με το τι σου παρέχει το κάθε πακέτο, βάλε αυτά που θες σε έναν aggregator και θα σου εμφανίσει όλα τα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου που ταιριάζουν με το προφίλ σου.

 

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλεια αυτοκινήτου

Νέα για την ασφάλεια αυτοκινήτου